Партнер, адвокат АО «Матвіїв і Партнери» Роксолана Костур прийняла участь у VІ Східноукраїнському юридичному форумі АПУ

Роксолана Костур, партнер АО «Матвіїв і Партнери» виступила в ролі спікера на VІ Східноукраїнському юридичному форумі АПУ, який відбувся в Культурно-діловому центрі «Menorah», м. Дніпро 15 березня 2018 року.

Загалом програма Форуму складалася із чотирьох секцій, одна з яких «Складові успішних АО та ЮК». Ця неймовірно цікава панельна дискусія розгорнулась під керівництвом модератора Ірини Химчак, партнера комунікаційної та маркетингової групи BeCentric. Роксолана Костур разом із Денис Миргородський, керуючий партнер АФ «Династія», Олена Пархоменко, директор з розвитку бізнесу ЮК ILF, Микола Мельников, партнер Interlegal та Олександр Бондарчук, керуючий партнер ЮА «Абсолют», обговорили практичні кейси ефективної комунікації та структурування в середині АО, поділились власними спостереженнями та досвідом щодо PR та просування компанії або окремого юриста, а також, щодо того, як може вплинути «токсична» репутація клієнта на персональний бренд?

Правники дискутували  про якість та замінність юридичного персоналу, організацію юридичними фірмами навчання молодих кадрів на базі компаній та про ефективне керівництво загалом. Роксолана Костур зауважила, що у Львові проблеми з молодими юристами-випускниками немає, хоча компанія, яку вона представляє, теж практикує стажування і навчання студентів.

2018-04-04T10:25:16+00:00 March 17, 2018|