Цикл заходів «Клієнт твій «ворог» твій, або історія однієї скарги»

За ініціативи Сергія Матвіїва, керуючого партнера АО «Матвіїв та Партнери», відбувся цикл заходів на тему «Клієнт твій «ворог» твій, або історія однієї скарги».

Упродовж двох тижнів адвокат відвідав Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк та Ужгород, де разом із колегами обговорив тонкощі роботи з клієнтами, ризики договорів про надання правничої допомоги, заходи щодо врегулювання відносин адвоката та клієнта й інші актуальні питання адвокатського сьогодення.

Окрім того, Сергій долучився до круглого столу «НАБУ та ДБР — результати роботи та виклики на майбутнє», який відбувся в травні у місті Тернополі.

«Чудово, що ми почали більше уваги приділяти регіональному розвитку. Саме з цією метою і був задуманий цикл. Особливо мене тішить тематика заходів та активність зворотного зв’язку від колег, які говорять про важливість питань етики, професійної захищеності юридичної спільноти та адвокатів зокрема», — зазначив Сергій Матвіїв.

На думку керуючого партнера, порушуючи такі питання, як етичність відносин «адвокат-клієнт» та захищеність адвокатів під час здійснення професійної діяльності, можна виробити дієві механізми, що зроблять адвокатів справді сильними.

Детальніше за посиланнями:

https://uba.ua/ukr/news/6547/

https://uba.ua/ukr/news/6536/

https://uba.ua/ukr/news/6535/

https://uba.ua/ukr/news/6534/

2019-06-11T11:49:59+00:00 June 5, 2019|