Х, ювілейний, Західноукраїнський юридичний форум Асоціації правників України

1-2 липня 2021 відбувся Х Західноукраїнський юридичний форум Асоціації правників України. Експерти обговорили питання дотримання свободи слова в епоху популізму, проблеми медичного та трудового права, проекти нових процесуальних кодексів, земельної реформи тощо. Також важлива увагу приділена, звісно темам санкційної, антикорупційної та деолігархічної політики, яка впроваджується владою у 2021 році.

Традиційно, основні гравці юридичного ринку поділилися баченням майбутнього розвитку ринку. На тему розвитку юридичного ринку виступив керуючий партнер M&P Сергій Матвіїв із запевненням, що криза, раптово спровокована пандемією, закінчена. Змінилося життя та підходи до ведення бізнесу, ринок прийняв новий інструментарій та продовжить його використовувати в роботі. Водночас, на думку Сергія Матвіїва, ми стоїмо перед загрозою нової хвилі кризи, однак, будемо до цього готові.

В межах форуму відбулася Правнича асамблея, на якій було обрано нове керівництво Асоціації правників України. Нам приємно, що до складу Правління асоціації ввійшла партнер об’єднання Роксолана Костур.

 

 

 

2021-08-18T17:56:14+00:00 July 3, 2021|