Сертифікована програма «Права людини в бізнес середовищі ІІІ» реалізована Центром верховенства права УКУ

Завершилася Сертифікована  програма «Права людини в бізнес-середовищі ІІІ»  організована Центром  верховенства права Українського Католицького Університету. Це перша в Україні програма підготовки практикуючих юристів, правозахисників і корпоративних менеджерів, у рамках якої  інноваційно поєднано сфери права, бізнесу і прав людини.

Учасником такої Програми був і наш новоспечений адвокат Тарас Копистинський.

Спікери й тренери з України, Польщі, Білорусі,  Литви зробили 4 модулі Програми надзвичайно пізнавальними, змістовними та корисними, а головне –  поділилися своїм потужним практичним досвідом у сфері  бізнесу і захисту прав людини.

Зокрема,в межах Програми, було висвітлено такі актуальні питання як:

–  дієві шляхи та інструменти застосування в Україні міжнародних та європейських стандартів захисту прав людини у сфері бізнесу;

– механізми протидії корупції і роль бізнес-середовища у забезпеченні прозорості в суспільстві;

– проблеми захисту та способи врахування екологічних прав при веденні підприємницької діяльності;

– практика Європейського суду з прав людини у сфері захисту прав та інтересів бізнесу.

Учасники Програми,  в тому числі і наш Тарас, почерпнули багато енергії , натхнення й  ентузіазму  і тепер готові на практиці застосовувати цікаві ідеї та інструменти.

Щиро дякуємо Центру Верховенства Права УКУ за можливість взяти участь в такій новітній Програмі як  «Права людини в бізнес-середовищі ІІІ» , наповненій  свіжими думками, оригінальними твердженнями та новими поглядами. Нехай у Вас буде побільше таких крутих та сміливих проектів. Успіхів усім!

 

 

2018-04-02T16:51:45+00:00 May 18, 2017|