Стипендія від АО «Матвіїв і Партнери»

Керуючий партнер АО «Матвіїв і Партнери» розповів, чому ми надаємо стипендію та що очікуємо від студентів:

«Ми як юристи розуміємо, що майбутнє – за прогресивною юриспруденцією, і для нас магістерка з права в УКУ – це саме те, чого у Львові не вистачало. Безумовно, що від того, хто буде закінчувати магістерку, наскільки якісно ті люди зможуть провчитися, наскільки це багато їм дасть, залежить, які будуть юристи у нас на юридичному ринку. Нам як роботодавцям це важливо.

Мої особисті очікування як майбутнього роботодавця: це мають бути люди, які вже наперед на відсотків 90 мали би визначитися з тим, де вони себе в юридичній професії бачать. Ми як судово-адвокатська компанія зацікавлені у тому, аби якомога більше студентів магістерки опанували прикладну юридичну професію, а ще краще – адвокатуру. Ці люди не обов’язково мають мати план на найближчі 20 років, але вони повинні чітко розуміти, що вони збираються робити, де вони себе бачать через 10 років, чого вони хочуть досягти.

А як люди, які виділяють стипендію, ми хочемо побачити цих студентів через 5-10 років щасливими успішними людьми, не залежно від того, з нами вони чи ні.»

2018-04-02T17:57:35+00:00 April 10, 2017|