Вітаємо в команді нових юристів)

Адвокатське об’єднання «Матвіїв і Партнери» – це команда висококласних професіоналів, котрі виступають радниками не лише для своїх клієнтів, а й для молодих, талановитих людей, які вірять у верховенство права.

Партнери адвокатського об’єднання відкриті для активної і цілеспрямованої молоді з бажанням розвиватися у сфері надання юридичної допомоги.

Отож, раді представити вам нових колег АО «Матвіїв і Партнери», які завдяки своїй наполегливості й завзятості успішно пройшли програму стажування і тепер мають можливість продовжувати свою працю на фірмі.

Ми вітаємо з призначенням Ольгу Паплик та Івана Явнича на посаді юристів та висловлюємо свою готовність надавати допомогу та підтримку у роботі.

Вважаємо, що енергія Ольги й Івана, а також натхнення і впевненість у власних силах зроблять вагомий внесок у розвиток ключових практик нашого об’єднання.

Професійні якості і цілеспрямованість Івана та Ольги завжди будуть стояти на варті інтересів наших клієнтів та допоможуть їм перейти на Світлу Сторону Сили.

2017-04-25T14:13:39+00:00 July 29, 2016|